Kuzmićeva tužna sudbina: Dve teške povrede, a sada i saobraćajka!

Autor:

Sport

14.07.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić nije igrao skoro dve godine zbog dve teške povrede, a sada ga je zadesila još gora sudbina, jer je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

RepublikaFoto: kss.rs
Ognjen Kuzmić

On se prvo povredio 19. oktobra 2017. godine na meču Reala i CSKA kada je u napadu posle jednog okreta nezgodno je okrenuo nogu i povredio koleno. Pauzirao je devet meseci, oporavio se i u septembru se 2018. vratio u tim Reala.

Međutim, nije odmah zaigrao mnogo, već dozirano (52 minuta ukupno u španskoj ligi i 17 minuta u Evroligi), a onda je doživeo ponovo povredu i to skočnog zgloba i morao je da pauzira novih mesec dana.

Nakon toga izgubio je poverenje trenera Reala i nije dobijao šansu u mečevima u Evroligi, gde je odigrao samo pet mečeva, poslednji 30. aprila sa Žalgirisom, kao i u ACB ligi.

Taman je odlučio da revitalizuje karijeru i vratio se u Zvezdu, kada ga je sačakala nova nesreća veća od svih prethodnih u kojoj je teško povređen.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Kuzmić

Podsetimo, Kuzmić  je u nedelju ujutru doživeo saobraćajnu nesreću na putu Banjaluka - Prijedor. Do udesa je došlo kada se beli porše Ognjena Kuzmića u kojem je bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem sudario sa BMW-om u kojem su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora.

Kuzmić je pre nesreće bio na jednoj svadbi u Prijedoru i vraćao se magistralnim putem Banjaluka-Prijedor kada se nesreća dogodila u Ramićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading