Preliminarni rezultati istrage: Otkriveno da li je Kuzmić bio za volanom u trenutku teške saobraćajne nesreče!

Autor:

Sport

16.07.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jezive automobilske nesreće, u kojoj je teško povređen košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, otkriveno je da je on bio za volanom uništenog "poršea kajen".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ognjen Kuzmić

Preliminarni rezultati istrage stravične saobraćajne nesreće, u kojoj su teško povređeni srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (29) iz Doboja i njegov prijatelj Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, ukazuju da je "poršeom" upravljao Kuzmić, dok je Ilić bio suvozač, prenose Večernje novosti.

Kuzmić je i vlasnik automobila beogradskih registarskih oznaka, a sudario se u Ramićima kod Banjaluke sa BMV-om, kojim je upravljao Marko Miljatović iz Prijedora.

Još se istražuju tačni uzroci nesreće, uzeti su uzorci krvi kako bi se utvrdilo da li je bilo dejstva alkohola ili opijata, a sumnja se da je najveća greška ipak bio prelazak vozača poršea u suprotnu kolovoznu traku. Sumnja se i na brzinu veću od dozvoljene, prenosi isti izvor,  a sve će biti utvrđeno veštačenjem. Porše je za sada deponovan u Auto moto savezu Republike Srpske.

Kuzmić je u Urgentnom centru KCS, stanje se popravlja, o čemu KK Crvena zvezda redovno obaveštava javnost, uz molbu porodice da se poštuje privatnost u ovakvim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading