"Grobari" ovim danima Partizan igra u Evropi

Autor:

Sport

16.07.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana počeće takmičenje u Evrokupu u Italiji protiv Venecije 1. oktobra. Evrokup je na sajtu takmičenja objavio satnicu i raspored utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan


Partizan će u predstojećoj sezoni u Evrokupu igrati u Grupi B protiv Lokomotive Kubanj, Ritasa, Tofaša, Limoža i Venecije.

Utakmica protiv Venecije u Italiji 1. oktobra počinje od 20 časova.

U drugom kolu 9. oktobra, Partizan će od 20 časova igrati u Beogradskoj areni protiv Tofaša, a zatim će 16. oktobra u Viljnusu igrati protiv Ritasa od 18 časova.

Crno-beli će u četvrtom kolu, 22. oktobra od 20 časova u Beogradu dočekati Lokomotivu, a osam dana kasnije, u petom kolu, u Francuskoj protiv Limoža, takođe od 20 časova.

Drugi krug Partizan će početi utakmicom protiv Venecije 6. novembra od 20 časova u Beogradu, a utakmicu sedmog kola 13. novembra od 18 časova "crno-beli" igraće protiv Tofaša u Turskoj.


Partizan će u osmom kolu 20. novembra od 20 časova dočekati Ritas, a u devetom kolu 11. decembra od 18 časova u Krasnodaru protiv Lokomotive. Poslednju utakmicu grupne faze "crno-beli" igraju u Beogradu od 20 časova protiv Limoža 18. decembra.

U Evrokupu 24 ekipe podeljene su u četiri grupe iz kojih će se po četiri najboljeplasirane plasirati u Top 16 fazu od četiri grupe po četiri tima.


Četvrtfinala, polufinala i finale igraju se po plej-of sistemu, na dve pobede.

Pobednik takmičenja i finalista izboriće plasman u Evroligu za sezonu 2020/2021.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading