Izgleda da je gotovo: Marinković ide u Valensiju, Partizanu obeštećenje!

Autor:

Sport

22.07.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Marinković na korak je od odlaska iz Partizana i prelaska u Valensiju.

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Marinković

Ovu informaciju prenosi novinar specijalizovanog portala "Eurohoops" Nikos Varlas.

Taj portal je potvrdio informaciju da je Vanja na pomolu odlaska iz Partizana posle šest godina provedenih u klubu, te usput "eliminisao" Unikahu iz trke za 22-godišnjim bekom.

Informaciju da je Vanja na pomolu odlaska iz Partizana posle šest godina provedenih u klubu, te usput "eliminisao" Unikahu iz trke za 22-godišnjim bekom.

Španski mediji su prethodno preneli da se za Marinkovićevim potpisom trkaju ta dva španska velikana, a cifra koja bi trebalo da pripadne crno-belima na ime obeštećenja je 200.000 evra.

Marinković je celu profesionalnu karijeru proveo igrajući za Partizan, sa kojim je osvojio jednu titulu šampiona Srbije (2014) i dve titule Kupa Radivoja Koraća (2018, 2019).

Momak čija prava u NBA ligi imaju Sakramento Kingsi prethodne sezone je beležio 11,7 poena po utakmici igrajući u regionalnim i domaćim takmičenjima, kao i u Evrokupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading