Lenard priznao da je bio na pragu Lejkersa, Džordž smatra da je ovaj duo u Klipersima sudbina!

Autor:

Sport

25.07.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lenard je ovog leta pregovarao sa "jezerašima" i Toronto Reptorsima, s kojima je osvojio titulu prošle sezone, ali se ipak odlučio za Kliperse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Predstavljeni Kavaj Lenard i Pol Džordž

 - Bio sam veoma blizu. Stvarno blizu. Ali kada su mi Klipersi predstavili priliku da igram sa Polom (Džordžom), rekao sam da - rekao je Lenard u intervjuu za ESPN.

Lenarda su neki mediji optužili da je odugovlačio sa pregovorima sa Lejkersima i odlukom da igra za Lejkerse kako bi sprečio "jezeraše" da dovedu nekog drugog superstara koji je bio slobodan igrač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Džordž i Kavaj Lenard

- Mislim da je samo u pitanju loša sreća. Ako nisu želeli mene da čekaju, nisu morali. Imali su veliku šansu da potpišu ugovor sa mnom. Bio sam blizu, ali sam završio na drugoj strani - 

On je oduševljen što će igrati zajedno sa šestostrukim Ol-starom koji je kao i on poreklom iz Južne Kalifornije.

- Ovo će biti verovatno prvi put da igram sa elitnim igračem na ovom nivou koji je istih godina kao ja, jednako talentovan. Uzbuđen sam - dodao je Kavaj.

Lenard i Džordž su zamalo zaigrali zajedno po dolasku u NBA, jer su Indijana Pejsersi 2010. draftovali Pola, a godinu dana kasnije Kavaja, ali su ga iste večeri trejdovali u San Antonio.

 - Voleo bih da smo ostali zajedno. Imam osećaj da je ovo sudbina. Trebalo je da igramo zajedno, sada će tako i biti - rekao je Džordž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading