Velika imena u Evroligi: Armani doveo iskusno NBA pojačanje!

Autor:

Sport

25.07.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš Šelvin Mek novi je igrač italijanske Olimpije Milano, poznatije kao Armani.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Micov u dresu Olimpije Milano

Mek se odlučio za Milano u svojoj prvoj sezoni van NBA lige i potpisao ugovor sa Olimpijom na dve godine, objavio je taj klub.

29-godišnji kombo bek draftovan je 2011. godine od strane Vašingtona, koji ga je izabrao sa 34. pozicije.

Pored Vizardsa nastupao je za 76erse, Hokse, Džez, Medžik, Grizlise i, najskorije, Hornetse. Nikada nije imao ključnu ulogu ni u jednoj ekipi, ali je uvek važio za odličnog igrača sa klupe i imao minute u rotaciji.

Tokom karijere nastupio je na čak 456 NBA mečeva, na kojima je igrao prosečno 18,4 minuta i beležio 6,6 poena i 3,1 asistenciju.

Najbolju sezonu imao je 2015/16 u dresu Jute, kada je igrao čak 31 minut po utakmici i beležio 12,7 poena i 5,3 asistencije po meču.

Dolaskom Meka, kao i Serhija Rodrigesa i Majkla Rola, jasno je da novi trener "manekena" Etore Mesina ne računa na Amerikanca Majka Džejmsa, javljaju italijanski mediji.

Biće zanimljivo na koji način će se Armani rastati sa Džejmsom, s obzirom da iskusni bek ima još dve godine važećeg ugovora.

Takođe, pored bivšeg asa Panatinaikosa ekipu će napustiti i Džejms Naneli, a u medijima se u pitanje dovodi i budućnost Nemanje Nedovića, koji ima još godinu dana ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading