Crno-beli u Areni: Sezonske od 7200 dinara!

Autor:

Sport

28.07.2019

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan objavio je cene sezonskih karata za narednu sezonu i navijači koji su već imali sezonske, imaće popuste kada budu kupovali nove. Navijačima će od ponedeljka 29. jula na raspolaganju crne, bronzane, srebrne i zlatne kartice. One prve su najjeftinije.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Ulaznica za tribine će koštati 9.000 dinara za nove sezonce, a 7.200 za vlasnike starih ulaznica, ali samo ako ih kupe do polovine avgusta.

Klub je i ocrtao gde se koja mesta nalaze, pa će tako vlasnici crnih kartica biti smešteni u sektore iza koševa, dok će oni sa bronzanim biti na tribinama pored terena s tim što će za bolji pogled na igru morati da plate i po 12, odnosno 15.000 dinara.

- Ceneći vernost i odanost svojih navijača, KK Partizan NIS je pripremio posebne popuste za navijače koji svoje ulaznice kupe ranije i posebno za vlasnike sezonskih ulaznica od prošle godine, kada je skoro 4.000 ljudi kod sebe imalo ovaj simbol vernosti klubu. Iskoristite priliku i do 15. avgusta ostvarite najveće popuste - naglašeno je na sajtu kluba.

Kupci najskuplje ulaznice za premijum kategoriju na poklon će dobiti parking propusnicu za rezervisani prostor.

Svi kupci sezonskih ulaznica imaju mogućnost da kupe i propusnicu za parking za 6.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading