Blizu je: Srpski tandem snova uskoro zajedno u Virtusu!

Autor:

Sport

30.07.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima se pominjala mogućnost da će Aleksandar Đorđević u Virtusu spojiti kapitenski tandem Srbije, Miloša Teodosića i Stefana Markovića, a sada je to postalo gotovo izvesno.

Stefan Marković na pragu Virtusa

Iz Italije su dolazile i vesti, istina sve bez zvanične potvrde, da se čak i sam selektor Srbije, inače od polovine prošle sezone trener giganta iz Bolonje, uključio u akciju dovođenja Markovića u Virtus, pa i da je lično razgovarao sa njim.

Iz Grčke stigla i konkretna informacija.

Prema saznanjima portala "Jurohups", Stefan Marković je vrlo blizu da potpiše ugovor sa Virtusom.

Isti izvor navodi i da je sjajni bek dobio ponudu na dve godine, po principu jedan plus jedan.

Marković je prošle dve godine proveo u Himkiju, u koji je došao posle sjajne sezone u Zenitu. Prethodno je igrao za Valensiju, Unikahu, Banvit, Beneton. Pre svih njih, igrački se afirmisao u Hemofarmu.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije, debitovao je na Evropskom prvenstvu 2007. u Španiji, pošto je nekoliko meseci ranije postao juniorski prvak sveta na Šampionatu u Novom Sadu.

Oprostio se posle bronze na Olimpijskim igrama u Riju, 2016. Za tih devet godina, preskočio je samo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013, u Sloveniji, i to jer je bio povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading