Još jedan otkaz pred Svetsko prvenstvo, Jokićev saigrač ne igra u Kini!

Autor:

Sport

05.08.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera i saigrač našeg Nikole Jokića, Džamal Mari, neće igrati na Svetskom prvenstvu i to je priličan udarac za tu reprezentaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džamal Mari

Kanađani su objavili spisak sa 19 imena za pripreme za Mundobasket. Na spisku su i Džamal Mari, kao i Ar Džej Beret. Odnosno, oni će biti samo na treninzima, ali neće igrati na Svetskom prvenstvu.

Najveće iznenađenje pre objavljivanje prvog spiska je svakako bio izostanak Endrua Viginsa. Sa ovakvim razvojem situacije možemo slobodno da kažemo da Kanađanima drastično padaju šanse da budu iznenađenje na šampionatu, što se i očekivalo.

Na spisku su igrači poput Kema Birča, Brejdija Hejslipa, Kelija Olinikika, Kevina Pengosa, Kajla Viltera, tako da se može reći da tu i dalje postoji dobar kvalitet.

A na sve treba dodati da će sastav Kanade sa klupe predvoditi Nik Nurs, koji je minule sezone osvojio prsten sa Toronto Raptorsima. Dakle, biće sve samo ne lako protiv „divova sa severa“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading