Italijanski bek pred Srbiju: ODBRANA JE KLJUČ!

Autor:

Sport

11.09.2017

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Italije Pjetro Aradori istakao je odbranu kao ključni faktor u duelu sa Srbijom u četvrtfinalu Evrobasketa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aradori: Ne paničimo zbog eventualnog neuspeha

- Zahvaljujući odbrani smo stigli ovde, pa ne možemo očekivati protiv Srbije meč na 100 poena. To nije naš stil igre. Moramo posebno biti dobri protiv njihovih centara. Marjanović je često ključni igrač, ako ne bude tu je i Kuzmić. A moramo i ograničiti Bogdanovića, njihovog glavnog igrača u napadu. Ako im budemo dobro parirali imaćemo šansu da pobedimo - rekao je Aradori. 

Italija nije igrala u polufinalu od 2003. godine. Ovo joj je treće četvrtfinale u nizu, a u prethodna dva je gubila od Litvanije.

- Ne paničimo zbog eventualnog neuspeha. Znamo da je ovo jedna od poslednjih šansi ove generacije da uradi nešto zajedno, učili smo na našim greškama i u sredu želimo da pokažemo to što smo naučili. Ovakve utakmice visokog nivoa često odlučuju detalji, što ne znači da treba da otpišeš celu generaciju ako ne uspe - dodao je Aradori.

Utorak: 

Nemačka - Španija 17:45

Slovenija - Letonija 20:30

Sreda:

Grčka - Rusija 17:45

Srbija - Italija 20:30 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading