Hrvati stavili košarkaše na stub sramote: NEMATE M**A

Autor:

Sport

11.09.2017

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun izabranika Ace Petrovića, a navijači hrvatskog tima nisu birali reči kojima su osuli paljbu po isgračima, ali i stručnom štabu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šarić i ostali se našli na udaru javnosti i navijača

Prenosimo vam samo neke reakcije sa društvenih mreža u moru negativnih reakcija hrvatskih navijača:

"Vaša fenomenalna reprezentacija koja igra u životnoj formi je grupica talentovanih pi***ca, koje se u**ru čim je biti ili ne biti."

"Hvala ti Aco što i dalje nemamo akciju. Došao si u isti rang s Čačićem, a to nije malo dostignuće."


"Ne mogu verovati da ni jedan sportski Savez nije u stanju, ako ništa drugo, onda barem da unajmi jednog psihologa. Nekoga ko će pričati sa njima. Jer evidentno je, i to u dosta sportova, da smo slabi u glavi.

"Ne funkcionišu ti naši igrači pod pritiskom, osim jednog ili dvojice na momente. Klasika već godinama. Loš napad, bez ideje, bez m**a, nepotrebni i glupi prekršaji, izgubljene lopte, ne mogu ni slobodna bacanja da pogode, bez veze sve skupa. Sad će opet svi po selektoru i u njemu će da traže glavnog krivca, a boljeg nemamo. Ni Fil Džekson ne bi od ovakvih pojedinaca izvukao ništa više."

"Naši uvek pop**e kad je na ispadanje".

"Nema vođe, nema taktike, nema muda... Čim krene pritisak svi se povuku. To je problem hrvatske reprezentacije već godinama."

"Katastrofa! Nema tu žara, borbenosti, akcije... Ma ničega. Zasluženo idemo kući."

"Kad se igra za strane klubove igra se, svi ste jednaki. Hrvatska vam nije u srcu, vama su samo dolari na srcu. Ista priča je i s fudbalerima."

Fanovi "kockastih" su očigledno siti neuspeha njihovih košarkaša...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading