(FOTO) Ko je dočekao "orlove" Šenjangu?

Autor:

Sport

21.08.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je ove srede oko 4.00 sata po našem vremenu u Šenjang, letom preko Frankfurta. Dočekalo ih je lepo vreme i temperatura oko 26 stepeni Celzijusa, ali to nije sve...

RepublikaFoto: Kss.rs
Doček "orlova" u Šenjangu

Naime, odmah po sletanju i završetku pasoške kontrole, naše košarkaške dočekali su navijači iz Šenjanga sa transparentima i slikama igrača, očigledno veliki ljubitelji NBA lige i naših centara Bobana Marjanovića i Nikole Jokića. Ljubazni Kinezi su strpljivo čekali da se fotografišu i da im se naši asovi potpišu na dres ill majicu, a ista stvar se ponovila i po dolasku u hotel "Vanda vista", gde je smešten naš nacionalni tim.

Posle odmora po dolasku u hotel, selektor Aleksandar Đorđević je održao i prvi trening u Šenjangu, i to u dvorani Lioaning Gimnazijum, gde će igrati dve od tri utakmice turnira.

Naš tim prvi meč na turniru u Šenjangu igra u petak 23. avgusta od 13.30 po srednjeevropskom vremenu sa reprezentacijom Italije, dva dana kasnije u istom terminu zakazan je okršaj sa Novim Zelandom, a u utorak 27. avgusta takođe od 13.30 utakmica protiv Francuza.

Prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu Srbija igra 31. avgusta od 9.30 u Fošanu, protiv reprezentacije Angole.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading