Cela Kina uz Orlove: Volimo vas zbog Peđe i Divca, prešli 1.400 km zbog Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija startuje svoje takmičenje na Mundobasketu od 9:30 u meču sa Angolom, a naše “Orlove” bodre i Kinezi.

RepublikaFoto: Republika
Simpatična družina naših navijača
Foto: Public

Naš reporter u Fošanu je naišao na veliku grupu Kineza u srpskim dresovima! Kažu da navijaju za Srbiju od legendarnog Indijanapolisa 2002. godine, a srpsku košarku su zavoleli zbog Divca, Bodiroge i Stojakovića.

Omiljeni igrač iz novije generacije im je Miloš Teodosić za koga kažu da im je žao što je povređen.

Pratili su Srbiju i na SP u Španiji pre pet godina, a jedna simpatična Kineskinja je na sebi imala dres Bogdana Bogdanovića upravo sa tog prvenstva.

Već su bili dva puta u Srbiji, obišli su dosta gradova, a najviše su bili u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Dobro su upoznati sa Crvenom zvezdom, Partizanom, ali naravno is a Draganom Stojkovićem Piksijem, koji je legenda na Istoku.

RepublikaFoto: Republika
Tu je i dres Nemanje Bjelice

Nadaju se da će Srbija osvojiti zlato i plan im je da gledaju "orlove" na svim mečevima na SP. Jedan od njih je došao iz provincije koja je od Fošana udaljena čitavih 1.400 kilometara, dok je devojka sa dresom Bogdana Bogdanovića stigla iz Pekinga.

Obožavaju Srbiju i naš narod i redovno nas bodre na najbećim takmičenjima, kažu da se nadaju da će biti i u Tokiju naredne godine na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading