Španci jedva protiv Portorika, Rusi opet bledi!

Autor:

Sport

02.09.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španija je posle velike muke savladala Portoriko 73:63 u meču drugog kola Mundobasketa, te je tim Serđa Skariola tako praktično obezbedio prvo mesto u grupi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Španci ne blistaju za sada

Portoriko je „crvenoj furiji“ disao za vratom ceo meč, čak su i dobili prvu četvrtinu. Španija je meč prelomila tek u poslednjim minutima meča.

Mark Gasol je predvodio svoj tim sa 19 poena, dok je Riki Rubio dodao 17. Sa druge strane Klavel je imao 13 poena.

Imali smo i prvi produžetak na prvenstvu u meču Kine i Poljske. Posle 72:72 u regularnih 40 minuta Poljska je uspela da dođe do trijumfa 79:76 i to tako što Kina u poslednjem napadu nije uspela da izvede loptu iz auta za pet sekundi.

Poljake su do pobede vodili Mateuš Ponitka i Ej Džej Sloter. Ponitka je imao 25 poena, a Sloter 22. Sa druge strane Ji je imao 24 poena.

Rusija je posle tesne pobede protiv Nigerije još jednom zabeležila trijumf koji je došao teže nego što se očekivalo. „Zbornaja“ je dobila Južnu Koreju 87:73, a meč je prelomljen u trećoj četvrtini.

Veterani Vitalij Fridzon i Andrej Voroncevič postigli su po 13 poena, a kod Koreje Ra je imao 19, a Li 17 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading