Bjelica oprezan pred "azure": Ovo je bila odlična priprema za Italijane!

Autor:

Sport

02.09.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica izjavio je da ubedljiva pobeda protiv Filipina 126:57 nije toliko bitna koliko što bolja priprema pred meč protiv Italije, koji će u sredu odlučiti koja ekipa će završiti na prvom mestu naše tabele.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

Bjelica je zbog povrede propustio uvodni duel šampionata protiv Angole, ali je već za Filipine bio spreman ubacivši veličanstvenih 20 poena.

Nakon meča je izjavio da rezultat ne sme da bude u prvom planu, jer sve pada u vodu ukoliko se ne pobede Italijani.

- Drago mi je što smo pobedili. Rezultat nije bitan koliko da se uigramo pred Italijane. Ne znam koliko to može taktički da se odradi. Bila mi je potrebna utakmica posle šest-sedam dana pauze. Kada je reč o Italijanima, treba ih dobiti treći put posle dve pobede na pripremnim mečevima - rekao je Bjelica novinarima posle meča.

Već od starta meča bilo je jasno da je Srbija dominantnija ekipa u odnosu na Filipine, ali košarkaš Sakramento Kingsa poručio je da je trebalo naći motiva protiv daleko slabijeg rivala.

- Čudno je motivisati se. Protiv ovakvih ekipa treba ostati koncentisan i dati sve od sebe - rekao je Bjelica pa nastavio priču o Italijanima:

- Oni su druga ekipa u odnosu na Akropolis kup, ali i nedavno u odnosu na meč u Kini. Igraju dosta godina zajedno i jako su kvalitetna ekipa - naveo je bivši igrač Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading