Crnogorci se raspali - Raspucani Novi Zeland srušio "đetiće", selektor isključen!

Autor:

Sport

03.09.2019

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crne Gore su zabeležili još jedan poraz na Svetskom prvenstvu u Kini pošto su izgubili od selekcije Novog Zelenda rezultatom 93:83. Posle očekivanog poraza od Grčke na startu Svetskog prvenstva, reprezentacija Crne Gore nije ispunila očekivanja svojih navijača ni protiv Novog Zelanda.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Derek Nidam

Slabom odbranom Crnogorci su dozvolili protivniku da se "raspuca", primili su šest trojki iz prvih šest pokušaja Novog Zelanda van linije 6,75 metara, zatim uhvatili priključak, pa ponovo otišli u deficit.

Uz to su ostali bez selektora Zvezdana Mitrovića, koji je u finišu druge četvrtine dobio drugu, isključujuću tehničku grešku!

Crnogorcima ostaje još samo kakva-takva nada da ubedljivo pobede Brazil u poslednjem kolu, da prethodno i Grci dobiju Brazilce i da na kraju Novi Zeland izgubi od Grčke.

Kori Vebster je sa 25 poena i sedam asistencija bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a Crnogorce su predvodili Ivanović sa 18, Vučević sa 15 i Dubljević sa po 13 poena i skokova.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading