Megasenzacija na SP: Ekipa Aca Petrovića bacila Grke na kolena, Slukas tragičar!

Autor:

Sport

03.09.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Brazila su zabeležili drugu pobedu pošto su u izuzetno uzbudljivom meču savladali savladali selekciju Grčke rezultatom 79:78.

Brazil vs. Grčka

Grci su tokom prvog poluvremena kontrolisali dešavanja na parketu, imali su vođstvo koje su lagano uvećavali i koje je dostiglo 10 poena razlike do odlaska na odmor - 40:30.

Ali, sve se zakomplikovalo u trećem kvartalu, kada je reprezentacija Brazila, koju sa klupe vodi nekadašnji hrvatski selektor Aleksandar Petrović, zaigrala znatno bolje i već do kraja ove deonice ne samo anulirala zaostatak, već uspela da povede sa 56:50!

Igrali su Grci nošeni Nikom Kalatesom i Janisom Adetokumbom, ali činjenica je da as Milvokija nije bio na najvišem nivou. Brazilci su zbili redove, bolje kombinovali u napadu i uspeli da savladaju favorizovane Grke.

Imali su Brazilci na dva minuta pre kraja i 7 poena viška, ali su Grci uspeli da nedostatak nadoknade i uvedu meč u pravu dramu. Varežao je dao koš u poslednjem minutu koji je Brazilcima doneo pobedu, jer je u narednom napadu Barbosa blokirao MVP-a NBA lige, potom je dosuđen faul nad Barbosom koji je pogodio jedno slobodno bacanje.

Potom je Slukas fauliran pri šutu za 3 poena, a onda nesrećno jedno promašio...

Varežao je sa 22 poena i devet skokova bio najefikasniji u selekciji Brazila, a kod Grka Printezis 20, Kalates 16 poena i Adetokumbo sa 13 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading