Drama i preokreti doneli poslednjeg protivnika "Orlova" u drugoj fazi! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.09.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neverovatno uzbudljivom meču koji je odlučivao ko iz grupe C Svetskog prvenstva u košarci prolazi dalje sa druge pozicije, Portoriko je savladao Tunis 67:64.

RepublikaFoto: Starsport
Dobro poznat rival ide na Srbiju

Portoriko je dobro poznat rival Srbije, pošto smo pobedom nad njima osigurali plasman na Olimpijske igre 2016. godine u Riju. U ovom meču Portoriko je sjajno počeo i uspeo do poluvremena da napravi dvocifrenu prednost, ali je sjajnom igrom u drugom poluvremenu Tunišani uspeli da preokrenu. Ipak na kraju trojkom Gerija Brauna četiri sekunde pre kraja Latinoamerička selekcija je došla do pobede.

Kod pobednika Renaldo Balkman je imao 14 poena, a David Uertas 10, dok je u ekipi Tunisa standardno najbolji bio centar Salah Mežri. 

U pretposlednjem meču grupe B Nigerija i Južna Koreja su odigrali duel koji nije imao rezultatski značaj. Nigerijci su posle dva tesna poraza uspeli da dođu do ubedljive pobede nad azijskom selekcijom 108:66.

Centar Majkl Erik je imao 17 poena, dok je Ike Diogu dodao 16. Sa druge strane jedini raspoložen je bio Guna Ra sa 18 postignutih poena. U poslednjem meču ove grupe Argentina i Rusija će odigrati duel u kome će se odlučiti prvi na tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading