Ove reči bole - Bjelica: Igrao sam kao go*no, nismo bili psihički spremni za ovaj meč!

Autor:

Sport

10.09.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije je nažalost završila svoj pohod na medalju u Kini pošto je poražena od selekcije Argentine u polufinalu rezultatom 97:87. Nemanja Bjelica je dao emotivnu izjavu posle poraza i otkrio koliko je momcima bilo teško da izađu na teren, kako je rekao, "orlovi" nisu bili psihološki spremni za ovaj meč.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

Ono što je sigurno je da su košarkaši najviše želeli da zablistaju na ovom šampionatu, ali nažalost to se nije desilo i nema nijednog zdravorazumskog razloga ni vremena za osude, novi izazovi su pred ovim talentovanim momcima, što je apostrofirao Bjelica.

- Želeo bih mnogo toga da kažem, ali biću kratak. Težak poraz za naš tim. Želim da se najpre izvinim našoj naciji jer je imalavelika očekivanja od nas. Imamo dobar tim po imenima, možda bilji od Argentine, ali to ništa nije značilo. Želeli su u ovom trenutku više pobedu od nas. Psihološki nismo bili spremni za ovaj meč. Ja lično kao jedan od vođa tima nisam psihološki bio spreman, igrao sam kao go*no. Mogao bih da pričam satima, ali ovo je zaista težak potaz i ubija nas. Mnogi su plakali posle poraza.  Mnogo nam je teško, ali to je sve košarka. Ima i važnijih stvari od košarke, videli ste da je Vasa igrao iako mu je umrla majka. Mi smo grupa jebeno dobrih momaka, zaista nismo bahati i mnogo smo želeli da osvojimo ovaj Svetski šampionat. Nismo delovali timski dobro, ali nismo nikoga potcenili, u to vas uveravam. Ovde smo došli kao tim, ali nekako smo na pogrešan način se nosili ovde na zadnja dva meča. Došli smo kao tim, moramo kao tim da se i vratimo- rekao je Bjelica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading