Selektor Argentine blista: Bili smo bolji, Skola mi prošle godine rekao da ćemo igrati u polufinalu!

Autor:

Sport

10.09.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor argentinske košarkaške reprezentacije Serhio Ernandez je posle pobede nad Srbijom u četvrtini finala Svetskog prevenstva kazao da je još pre godinu dana najiskusniji igrač ove ekipe Luis Skola bio siguran u uspeh.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Serhio Ernandez i Luis Skola

Luis Skola je u trijumfu protiv Srbije bio jedan od najvažnijih šrafova u igri Argentine. Preiksusni košarkaš je ubacio 20 poena, a imao je i pet skokova uz šut iz igre 7/13. Njegov selektor Serho Ernandez kaže da mu je Skola još pre godinu dana govorio da će "gaučosi" napraviti ovakav uspeh. 

- Pre godinu dana posle jednog treninga ili utakmice, ne mogu da se setim, rekao mi je kako možemo da igramo u polufinalu Svetskog kupa. Pitao sam ga da li je siguran, rekao je da jeste. To opisuje Luisa Skolu - kazao je Ernandes. 

- Ne možete više da sumnjate u ove igrače. Jedinstvena je stvar biti u polufinalu Svetskog kupa. Ako vas ove stvari ne uzbuđuju, onda ništa ne može da vas uzbudi. Znali smo da će ova utakmica zavisiti od visokih igrača. Bio je to rat strategija, imali smo odgovore i bili smo bolji - dodao je argentinski trener. 

Argentina će u petak u pekingu igrati sa boljim iz duela Sjedinjene Američke Države - Francuska, a taj meč je na programu u sredu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading