Ni pobeda Amerikanaca ne može uteši Nemanju Bjelicu!

Autor:

Sport

12.09.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je bio izuzetno raspoložen posle pobede nad Amerikancima, ali je još jedno emotivno govorio o očekivanjima i raspršenom snu "orlova" u Kini.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Bjelica

- Znam da zvuči malo čudno, ali stvarno velika pobeda za nas. Nije da se njima nije igralo, stvarno je teško igrati ovakve mečeve, mogli smo da to budemo mi, uvek vraćamo film, gde smo grešili... Nadam se da smo se iskupili, ostaje nam još jedna utakmica da završimo takmičenje. Juče smo pričali, mi nismo uradili ništa loše, ajde da smo izlazili, da smo se zezali, ali dešavaju se takve utakmice. Ja sam se vratio posle dve godine pun entuzijazma, glavu gore, ostala nam je još jedna utakmica- rekao je Bjelica.

As Sakramento Kingsa je bio izuzetno nezadovoljan posle poraza u četvrtfinalu od Argentinaca, Amerikanci jesu malo zalečili tu ranu, ali "Profesor" ne može lako da se pomiri sa činjenicom da ovakva generacija nije stigla do medalje na Mundobasketu.

- Nismo ni svesni šta smo propustili, za 5, 10 godina shvatićemo šta smo mogli da uradimo, ali samo da izvučemo lepu pouku iz ovoga i imamo lepu budućnost. Možda smo izgoreli u toj želji da napravimo nešto veliko, biće teško kad sletimo na aerodrom u Beogradu- rekao je Bjelica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading