Bjelica: Značajna utakmica za nas, hteli smo pobedu po svaku cenu!

Autor:

Sport

14.09.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Nemanja Bjelica rekao je nakon pobede Srbije nad Češkom (90:81) da je jako bitno što su "orlovi" došli do petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini.

Nemanja Bjelica

Srbija je posle Sjedinjenih Američkih Država upisala još jednu, oproštajnu pobedu protiv Češke i tako potvrdila peto mesto na ovogodišnjem Mundobasketu. Utakmica nije imala rezultatski značaj, ali Bjelica ističe da je jako bitno što su "orlovi" slavili.

- Utakmica je imala značaj, bilo je bitno da Svetsko prvenstvo zavšrimo pobedom. Teško je igrati ovakve utakmice, ali smo uspeli da pronađemo motivaciju, vratimo se rezultatski u meč. Hteli smo pobedu po svaku cenu i na kraju smo je ostvarili - rekao je kratko nasmejani Bjelica.

Srbija je tako trijumfalno i časno završila učešće na Mundobasketu, ali će ostati žal za neosvajanjem nijedne od tri medalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading