Muke: SAD jedva dobila Poljsku u duelu za sedmo mesto

Autor:

Sport

14.09.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija SAD savladala je selekciju Poljske 87:74 u meču razigravanja za sedmo mesto i tako završila Svetsko prvenstvo u Kini pobedom.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Očajan turnir je iza SAD

iza nas je još jedna jako neubedljiva utakmica Amerikanaca, koji su teškom mukom savladali selekciju Poljske koja u svojim redovima nema nijednog NBA košarkaša.

Delovalo je da će Amerikanci lagano dobiti ovaj meč pošto su na kraju prve četvertine vodili sa 14 poena razlike, a na poluvreme su otišli sa istovetnom prednošću.

Ipak u trećoj četvrtini Poljska je uspela da se vrati u meč, a većinu četvrte četvrtine Poljaci su uspevali da budu u zaostatku manjem od 10 poena.

U timu Grega Popoviča poeni su bili ravnomerno raspoređeni pa su tako petorica bila dvocifrena. Najbolji je bio Donovan Mičel sa 16 poena, dok je Džo Heris imao 14 poena.

U timu Poljske koji je i pored tri uzastopna poraza napravio neverovatan rezultat na ovom SP najbolji su bili Mateuš Ponitka i Adam Vačinski sa 18, odnosno 17 poena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading