Raduljica: Idemo kući uzdignute glave!

Autor:

Sport

14.09.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je peta na svetu. Nije to plasman koji smo očekivali, kojem smo se nadali, ali na kraju, ipak, sa dve efektne pobede posle dva poraza, košarkaši su završili nastup na Mundobasketu.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Raduljica

Kapiten Miroslav Raduljica u odjavi šampionata kaže da on i njegovi saigrači uzdignutih glava odlaze kući.

- Bilo je prilično teško pronaći motivaciju za ovu utakmicu, ali uvek je dobro završiti takmičenje pobedom. Ja, kao i ceo tim, mogu uzdignute glave da odem kući - rekao je Raduljica posle pobede nad Češkom (90:81).

Na konstataciju da ispada da je Srbija imala dva slaba dana na Mundobasketu, a da je ostalo bilo kako treba, Raduljica se nasmejao.

- Imali smo dva loša dana koja nismo smeli da imamo. To je sport, nije to nikakva tragedija, kako su neki govorili. Tragedije su neke druge stvari koje su se i desile. Sport je zanimljiv baš zbog toga što se ne zna ko će unapred ko će biti prvi. Dobro je da smo završili takmičenje pobedom, ponosan sam na momke kako smo se skupili posle poraza, posle velikih očekivanja, naših i drugih.

Na pitanje da li se ovaj Mundobasket može nazvati velikom propuštenom šansom za Srbiju, Raduljica je uzvratio:

- Nazovite kako hoćete. Ne bih odgovorio na to pitanje - zaključio je kapiten srpske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading