„Bogdanović može drastično da promeni sudbinu Kingsa“

Autor:

Sport

15.09.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne igre Bogdana Bogdanovića nisu prošle neprimećeno u Americi, pa su tako novinari uglednih medija u SAD iskazali divljenje njegovim nastupima na Mundobasketu.

RepublikaFoto: Starsport
Neverovatne partije na SP

Jedan od najuticajnijih američkih novinara, urednik Ringera Bil Simons, istakao je da ga Bogdanovićev nastup na ovom SP podseća na nastup Manua Đinobilija na OI 2004. godine.

- Takođe, igranje za reprezentaciju znači. Ljudi koji se pretvaraju da tako nije su glupi. Đinobilijev nastup na OI 2004. godine ga je odveo na drugi nivo. Bogdanović je bio najbolji igrač na terenu i nema šanse da mu to neće pomoći da podigne igru na viši nivo u Kingsima - napisao je Simons.

Njegov kolega Kevin O’Konor je takođe istakao da smatra da bi Bogdanović u Kingsima ove godine mogao da napravi veliki iskorak.

- Saglasan sam. Ukoliko Bogdanović napravi iskorak kao Badi Hild prošle sezone, drastično će promeniti budućnost Sakramenta. Uzbudljivo vreme je pred Kingsima - nadovezao se O'Konor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading