Pecarski napustio Partizana, crno-belima novac pod jednim uslovom

Autor:

Sport

20.09.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi krilni centar Marko Pecarski i zvanično više nije član Partizana pošto je ugovor sa njim sporazumno raskinut.

RepublikaFoto: Starsport
Napušta crno-bele

Osvajač dva zlata sa omladinskim selekcijama Srbije nije kod Andree Trinkijerija dobijao šansu da igra, tako da je rešio da nastavi karijeru u drugom klubu.

Još uvek nije poznato gde će MVP U18 Evropskog prvenstva nastaviti karijeru, a ukoliko nekada u karijeri nastupi za NBA ekipu Partizan će prihodovati 150.000 evra.

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti.

- Marko Pecarski od danas i zvanično više nije član KK Partizan NIS. Mladi krilni centar, od početka priprema nije u sastavu crno-belih, a tokom leta su i klub i igrač izrazili stav da je za obe strane bolje da dođe do prekida saradnje.

Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje. Prema potpisanom sporazumu, Marko Pecarski je od danas slobodan igrač, a KK Partizan NIS će u slučaju da igrač ikada potpiše ugovor sa nekim klubom u NBA ligi, prihodovati 150.000 dolara na ime obeštećenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading