Trinkijeri nezadovoljan: Bili smo mekani, nismo imali fokus!

Autor:

Sport

28.09.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede nad Primorskom u polufinalu ABA Superkupa da je njegov tim pravio velike greške tokom meča u Zagrebu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Primorska je vodila tokom čitavog prvog poluvremena, a crno-beli su preokrenuli u trećoj deonici i do kraja održavali prednost.

Slovenački tim prikazao je još jednu dobru partiju, posle pobede nad šampionom regiona ekipom Crvene zvezde u četvrtfinalu.

- Teška utakmica protiv iskusnog, dobrog tima, koji zajedno trenira dovoljno dugo da igraju pametnije nego mi. Bili smo veoma mekani, nedovoljno fokusirani u odbrani. Moramo da igramo odbranu, da insistiramo na pomoći sa strane i tu je naša sezona- rekao je Trinkijeri.

Trener Primorske Jurica Golemac istakao je da su crno-beli zasluženo pobedili.

- Nismo izdržali psihički i energetski celu utakmicu. Odgovorili smo im tri četvrtine, a onda smo pali u skoku, energiji, koncentraciji i to je razlika između velikih ekipa i malo manjih. Sigurno da nama ne odgovaraju dve utakmice u tri dana. Nemam šta da zamerim svojoj ekipi, osim tih nekoliko poslednjih minuta kada smo pali, da ne kažem odustali, ali ovo je prvi poraz u šest meseci, tako da moramo još da učimo- objasnio je Golemac.

Partizan će se za prvi trofej u novoj sezoni boriti protiv boljeg iz duela Budućnost - Cedevita Olimpija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading