Tomić: Naučili smo iz grešaka...

Autor:

Sport

05.10.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da pristup njegovog tima mora da bude drugačiji protiv slovenačke Primorske na otvaranju ABA lige nego u prethodnom meču u Superkupu, kada je doživela poraz.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Već smo se susreli sa ekipom Primorske i videli da je u pitanju iskusna, čvrsta i dobra ekipa. Pristup za ovu utakmicu zato mora da bude potpuno drugačiji, s maksimalnom koncentracijom i angažmanom svih. Samo tako možemo do početnih bodova u ABA ligi- rekao je Tomić.

Izuzev povređenog Ognjena Kuzmića, Zvezda računa na sve igrače.

Košarkaš Ognjen Dobrić kaže da je predstojeći meč izuzetno važan i da je neophodan trijumf.


- Primorska je ekipa u kojoj se zna ko šta radi, čvrsta u odbrani i koja je uigrana, jer je uz nekoliko promena u sastavu, već duže vreme na okupu. Poučeni iskustvom iz prve utakmice, moramo da odigramo vrlo čvrsto, da sprovedemo iz svlačionice sve dogovore na teren. Važno nam je da krenemo dobro u ABA ligi- rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Primorske igra se ove nedelje od 20 sati u renoviranoj hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading