Smailagić repom zapalio Voriorse: Kari đuskao uz "Čke beogradske"!

Autor:

Sport

10.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski narodnjaci dobro su poznati širom sveta, stigli su i do NBA lige, a sada su u Golden Stejtu imali priliku da se upoznaju i sa našim repom.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alen Smailagić

Mladi krilni centar Alen Smailagić (19) imao je priliku da se, u skladu sa tradicijom da novajlije otpevaju nešto pred punom halom aktuelnih vicešampiona NBA lige, muzičkim opusom predstavi saigračima i navijačima. Za tu priliku je izabrao pesmu Gazda Paje "Čke beogradske".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mixtape dropping soon ? Open Practice || @chase

A post shared by Golden State Warriors (@warriors) on Oct 7, 2019 at 9:04pm PDT

UHVATILI RITAM

- Kažem čke beogradske, totalno poludele, sve bi malo rakije, eksere il' THC! Stvarno niste normalne, stvarno nismo normalne - odzvanjalo je halom "ratnika" sa sve Smailagićevom koreografijom rukama jer zbog povrede nosi medicinsku čizmu na desnoj nozi, pa nije mogao da zaigra.

Istom merom uzvratili su mu saigrači, a najviše su se oduševile najveće zvezde Golden Stejta Stef Kari, Dianđelo Rasel i Drejmond Grin, koji su podigli na noge i ostale igrače. Zajedno sa Džordanom Polom, Erikom Pašalom i Omarom Spelmanom, oni su, kao i većina Afroamerikanaca, odmah uhvatili ritam i počeli da đuskaju sa našim košarkašem. Smailagić je do te mere opustio ekipu da su se mikrofona ubrzo latili i ostali "ratnici", dok su se halom prolamali aplauzi i uzvici podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come hang with the squad & it’s a guaranteed good time ? Open Practice || @chase

A post shared by Golden State Warriors (@warriors) on Oct 8, 2019 at 10:26am PDT

SLEDI DOKAZIVANJE

Ostaje da se vidi da li će se i u kojoj meri srpski košarkaš, kada se oporavi od povrede, igrački uklopiti u tim i izboriti za minutažu. Ako ga na terenu prihvate kao i u pevanju, nema sumnje da će dobiti priliku za dokazivanje i da će početi da gradi uspešnu NBA karijeru i tako opravdati ulogu 39. pika na draftu, odnosno četvorogodišnju vernost Golden Stejtu, tešku 6,1 milion dolara.

Gudura odličan, Bobi debitovao za Dalas

Dok se Alen Smailagić opuštao sa saigračima, Marko Gudurić i Boban Marjanović su imali zapažene uloge u pripremnim utakmicama pred start NBA sezone. Debitant u najjačoj ligi sveta je u pobedi Memfisa nad Nju Ziland Brejkersima (108:84) ubacio 14 poena za 17 minuta na parketu, uz samo jedan promašaj iz igre. S druge strane, Bobi je na debiju za Dalas, u koji je trejdovan ovog leta, upisao sedam poena i tri skoka za devet minuta igre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading