Jović: HVALA NOVAKU DO NEBA!

Autor:

Sport

19.09.2017

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Srbije Stefan Jović izjavio je da je duboko zahvalan našem teniseru Novaku Đokoviću, jer je poslao svoje lekare u Istanbul kako bi mu pomogli da nastupi u finalnom susretu protiv Slovenije.

RepublikaFoto: Starsport
Jović: Nisam mogao da izdržim u finalu, bol je bio sve jači

- Kada sam pogledao snimak, video sam da sam nezgodno oslonio o nogu Kurbanova, to se uvek dešava od umora. Novak Đoković se uključio u celu tu priču, hvala mu do neba, iz Beograda su došli ljudi da pomognu u rehabilitaciji i oko svih stvari koje sam radio na svoju odgovornost kako bih bio u timu - otkiro je Jović na dočeku.

Naš sjajni plej izjavio je da je želeo po svaku cenu da nastupi u finalu, ali da je bol postajao sve jači i jači, tako da je morao da traži izmenu već u prvoj četvrtini.

- Svakim minutom bilo je sve gore. Kada sam poslednji put izašao, Sale mi je pružio ruku i rekao – "To je to za danas."

Jović je još dodao da smatra da bi ishod možda bio i drugačiji da su barem on, ili Lazić mogli da nastupe u finalu, jer bi to unelo dodatnu agresivnost u odbrani, ali i dodatno rasteretilo Bogdanovića, koji je imao previše zaduženja protiv Slovenaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading