Srpski košarkaš možda promeni sredinu: Bogdan odbija 51.400.000$ od Kingsa!

Autor:

Sport

17.10.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović podigao je sebi cenu u NBA ligi fenomenalnim partijama na Mundobasketu u Kini. Zbog toga sada u Sakramentu strahuju da će odbiti njihovu ponudu od 51,4 miliona dolara za novi, četvorogodišnji ugovor. Prema propisima NBA lige, to je najviše što Kingsi mogu da ponude Bogdanu, ali to je za današnje standarde u najjačoj ligi sveta sitan novac. Međutim, ostali timovi mogu da budu daleko izdašniji ako se odluče da angažuju Srbina. I u tome je caka. Ako se ne dogovori sa Vladom Divcem i Predragom Stojakovićem do juna, srpski bek bi u tom slučaju postao ograničeni slobodan agent!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Ostali klubovi mogli bi da mu ponude mnogo više novca, a Sakramento bi morao da izjednači bilo koju ponudu koja naiđe ukoliko želi da ga zadrži. I u tom grmu leži zec.

Klub iz Kalifornije nema dovoljno novca da ispoštuje i Bogdana i plejmejkera Badija Hilda, koji bi trebalo da dobije ugovor vredan 100 miliona dolara. Zbog toga su sve češće spekulacije da će Bogdanović promeniti sredinu, iako on tvrdi da želi da ostane.

- Želeo bih da ostanem. Da, Sakramento mi je već ponudio produžetak ugovora, ali videćemo. Možda potpišem sutra, možda za mesec dana. Ko zna. Svi znaju da volim Sakramento. Svako voli da bude ovde. Ovde je sjajna grupa momaka. Srećan sam trenutno i bio sam srećan svih ovih godina, ali ne želim da požurujem stvari - izjavio je Bogdanović i dodao da ne pokušava na ovaj način da izmuze više novca od Sakramenta.

- Ne znam ništa o tome. Samo želim da vidim kako će se stvari razvijati oko ekipe, u kom smeru ide ceo projekat. Naravno da želim da budem deo ove franšize, ali ne razmišljam o tim stvarima. To je posao mog agenta. Svi koji me poznaju znaju da mi novac nikada nije prva stvar u mislima - istakao je reprezentativac Srbije.

Bobi i Dončić na golfu!

Bratstvo i jedinstvo u taboru Dalas Maveriksa. Srpski centar Boban Marjanović i slovenački superstar Luka Dončić često provode vreme zajedno, a ovog puta provodili su se igrajući golf, što su podelili i sa navijačima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading