"Ljubav prema klubu, ne može da prestane": Bodiroga zakupio ložu u Areni i pomogao Partizanu neverovatnom sumom novca!

Autor:

Sport

21.10.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga zakupio je ložu beogradske "Štark arene" za mečeve Partizana u Evrokupu, a za tako nešto izdvojio je 850.000 dinara!

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Bodiroga

Prema rečima prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, pravi motiv Bodiroge je da pomogne finansijski klubu:

- Dejan je nedavno zvao i predložio da zakupi ložu za celu sezonu kako bi pomogao klubu. Ta loža košta 850.000 dinara. Ima mnogo ljudi koji žive na temeljima Partizana, na onome što im je Partizan dao. Mnogi su klubu dali nešto, ali ima i onih koji zaborave klub. Navijaju oni za njega, ali zaborave da na raznorazne načine mogu da pomognu - rekao je Mijailović.

Zanimljivo je da Bodirogu generacija mlađih navijača na društvenim mrežama smatra bivšim igračem Partizana, mada se zna da osim navijačke naklonosti nikad u karijeri nije bio deo crno-belog tima. Pre pet godina pojavila se i takva mogućnost kad su ga kuloari postavili na mesto kandidata za predsednika Fudbalskog kluba Partizan umesto Dragana Đurića, ali vest je ubrzo demantovao sam Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading