Kari pred pakleno gostovanje u Beogradu: U teškoj smo situaciji!

Autor:

Sport

23.10.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Svetislav Pešić će u četvrtak sa Barselonom biti gost Crvene zvezde, u 4. kolu Evrolige, a katalonski gigant ima velikih problema sa povredama, bez obzira na to španski klub je veliki favorit, ako uzmemo u obzir trenutno situaciju u crveno-belom taboru.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

– Imamo problem sa povredama Ertela, Ribasa, Pengosa i Dilejnija, a sada se povredio i Viktor Klaver. To nije dobra situacija za nas, ali moramo da živimo sa tim, a posao trenera je da pronađe druga rešenja. Pokušaćemo da kontrolišemo ritam utakmice, da ostanemo mirni i koncentrisani, jer će nam to pomoći da donosimo dobre odluke i držimo se našeg plana - rekao je Pešić.

Zvezda je pred utakmicu sa Barselonom ostala bez trenera Milana Tomića.

– Zvezda ima izuzetno kvalitetan tim. Igrati u punom "Pioniru" je komplikovano, ali postoji mnogo teških gostovanja u Evropi. Nije u pitanju samo atmosfera u dvorani. Mi igramo protiv sjajnog tima koji je pobedio Fenerbahče i trebalo je da pobedi Panatinaikos. Imaju problema, promenili su trenera, ali imaju veoma kvalitetan tim - poručio je Pešić.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone se igra u četvrtak, od 21 čas, u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading