Lazić hrabri saigrače: Igraćemo kao da se ništa nije dogodilo!

Autor:

Sport

23.10.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten KK Crvena zvezda Branko Lazić rekao je da igrače ne smeju da opterete kadrovske promene kroz koje klub prolazi, već da moraju da se fokusiraju na nastavak sezone i predstojeći duel protiv Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/Tanja Valič
Branko Lazić

Lazić je novinarima u "Pioniru" rekao da je pristup meču protiv Barselone kao da se ništa nije dogodilo.

- Spremamo se isto kao i sada, kao da se ništa nije dogodilo. Kada je reč o Barselone, bespotrebno je pričati o imenima. Gledajući budžet, to je ekipa koja je glavni kandidat za osvajanje Evrolige. Sa druge strane, mi bi trebalo da iskoristimo mogućnost što ćemo utakmicu odigrati u "Pioniru", pa da uz pomoć navijača napravimo iznenađenje. Svakako da nam prija igranje u "Pioniru", mnogo je akustičniji od Arene i ta sva energija se sliva na teren - rekao je Lazić.

- Bili smo iznenađeni, ali posao i sezona su takvi da nemamo vremena da sada razmišljamo o ovim stvarima, pobedama i porazima, već moramo da idemo dalje - zaključio je Lazić na otvaranju klupske prodavnice u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading