Trinkijeri: Moćni smo u svom domu!

Autor:

Sport

04.11.2019

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je pred meč šestog kola Evrokupa protiv Venecije da je pred crno-belima veoma zanimljiv duel.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan ima maksimalan učinak u evropskom takmičenju, dok Venecija ima skor 3-2.

- U Italiji smo odigrali izuzetno jak meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko može da bude dobar tim protiv kog igramo. Imaju iskusne, talentovane igrače i sigurno će dati sve od sebe protiv nas. Mi znamo šta treba da radimo u svojoj kući, pred našim navijačima - rekao je Trinkijeri.

On je govorio i o Džejmsu Belu, najnovijem pojačanju crno-belih. Bel će se priključiti ekipi na treningu u ponedeljak uveče, posle lekarskih pregleda, a još uvek nije odlučeno da li će debitovati upravo protiv Venecije.

Bek crno-belih Ognjen Jaramaz izjavio je da se Partizan nalazi pred velikim iskušenjem.

- Venecija je veoma dobar tim, imaju mnogo iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa njima odigrali neizvesnu utakmicu i moramo da budemo svesni toga da će i meč u sred biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u istom pravcu - istakao je Jaramaz.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz u duelu protiv Rajta iz FMP-a

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Duel između Partizana i Venecije na programu je u sredu od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading