Partizanu će biti teško: Ritas nastavio sa pobedama!

Autor:

Sport

13.11.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ritas je u minulom kolu iznenadio Lokomotivu i najavio da će se do kraja boriti za mesto u Top 16 fazi, a sa dobrim partijama nastavili su i danas, kako su u "Simens areni" savladali francuski Limož sa 92:78.

RepublikaFoto: Evrokup
Važan trijumf Ritasa

Vodili su tokom čitavog susreta, dobili su prvi kvartal sa +8, do poluvremena su stigli i do deset poena viška. Limož je spustio zaostatak na šest poena u trećem kvartalu, tesno je bilo sve do polovine poslednje deonice, kada je Ritas preuzeo stvari u svoje ruke, stekao veliku prednost i upisao zaslužen trijumf.

Pako Kruz je predvodio pobednički sastav sa 22 poena, po 11 su dodali Butkevičijus i Ehodas, dok je 10 dodao Berstou.


Kod Limoža 20 poena Senforda, 17 je dodao Semaž Kriston uz čak 12 asistencija, 13 je ubacio Konklin, 12 Invernici, dodk je dvocifren sa 11 poena bio i bivši košarkaš Partizana Entoni Braun.

Partizan je večeras poražen u Turskoj od ekipe Tofaša, a Ritas je skočio na četvrto mesto, koje ih vodi u plej-of i naredni meč će igrati u Beogradu protiv "crno-belih", koji su vezali dva poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading