Mađioničar Teo vodio Virtus od -17 do velike pobede!

Autor:

Sport

13.11.2019

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa iz Bolonje došli su i do šestog trijumfa u sedmom kolu Evrokupa, pošto su u Izraelu bili bolji od Makabi Rišon Leziona rezultatom 85:79.

RepublikaFoto: twitter.com/Emiliano Carchia
Miloš Teodosić

Meč je bio prilično izjednačen, a kada je u 26. minutu domaćin poveod sa 69:52 delovalo je da će italijanska ekipa doživeti i drugi poraz u takmičenju. Međutim, usledila je brutalna serija od 24:1 gostujućeg tima, koju je inicirao srpski plejmejker Miloš Teodosić, otpor domaćina je slomljen i Italijani su do kraja održavali prednost.

Najbolji u ekipi Aleksandra Đorđevića bio je Džulijan Gembl sa 19 poena i 5 skokova, a Miloš Teodosić ga je pratio sa 18 poena (5/10 iz igre, 5/5 penali), 2 skoka, 6 asistencija, 1 ukradena i 7 izgubljenih lopti za 24 minuta na terenu.

Stefan Marković je na parketu za 33 minuta imao 6 poena (1 od 4 iz igre, 4/4 penali), a imao je i tri skoka, 5 ukradenih lopti i 6 asistencija, uz 4 izgubljene lopte. Stefan Nikolić je odigrao samo dve sekunde i nije zabeležio statistički učinak.

U poraženoj ekipi po 19 poena imali su Aleks Hamilton i Džonatan Vilijams.

Virtus je prvi na tabeli sa 6-1, a izraelski predstavnik je od starta takmičenja zabeležio samo jedan trijumf. U narednom kolu u Bolonji će gostovati Andora, dok će Makabi Rišon igrati u kneževini protiv Monaka.

Partizan je propustio i drugu direktnu šansu da obezbedi plasman u drugu fazu Evrokupa porazom u Bursi od Tofaša.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading