Bertomeu: Odnos Obradovića i igrača nije odgovornost EL

Autor:

Sport

20.11.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evrolige Ðordi Bertomeu prokomentarisao je ponašenje trenera Fenerbahčea Željka Obradovića na tajm-autu meča protiv moskovskog CSKA i poručio da je to interna stvar koja ne može da se kazni.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Ni Đordi mu ništa ne može

Srpski trener na susretu u Moskvi prošlog petka imao je "ispad" sa psovkama upućenim najviše italijanskom košarkašu Ðiđiju Datomeu.

- Svi znamo karakter Obradovića, najtrofejnijeg trenera Evrope. Objektivno sagledanje stvari je da je to interni odnos između trenera i igrača. Njihov odnos nije odgovornost Evrolige - rekao je Bertomeu, a prenosi Jurohups.

On je istakao da je to pitanje o kome treba da brine klub ili eventualno Asocijacija igrača Evrolige.

- To je možda odgovornost predsednika kluba, ako smatra da to nije pravi način obraćanja prema igračima. Košarkaši za sada nisu ništa komentarisali u vezi sa tim, kao ni udruženje igrača. Stoga ne bi imalo smisla da se mešamo u ono što smatramo unutrašnjim stvarima - zaključio je Bertomeu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading