Bogdanović otvorio dušu: Kokoškov zna svoj posao, Jokića možete da zaustavite ako...

Autor:

Sport

26.11.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zadovoljni su izborom naslednika Aleksandra Đorđevića na klupi nacionalnog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

A kako i ne bi bili, kada već drugu sezonu u Sakramento Kingsima dele i dobro i loše sa Igorom Kokoškovim.

- Bjelica i ja smo baš zadovoljni što je Savez izabrao Igora. Pre svega, dobar je čovek, posvećen, voli košarku i svoj posao. Milion puta je dokazao kakav je trener i suvišno je pričati o tome. Ume da izvuče maksimum iz svega. Jednostavno zna - rekao je Bogdan u konferens-holu sa medijima iz našeg regiona i Amerike.

Bek Sakramento Kingsa ne razmišlja još o reprezentativnom letu i kvalifikacijama za Olimpijske igre. I misli da nikome, od njegovih saigrača u reprezentaciji, to nije na pameti:

- Trenutno smo u sezoni. Fokusirani na ono što radimo u klubovima, tako da je prerano da pričamo o tome - istakao je bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea.

Onda su za Bogdana aktuelna pitanja o protivnicima i dešavanjima u NBA ligi. Jedno od tih bilo je „Šta je potrebno da se zaustavi Nikola Jokić”?

- Pod jedan, potrebno je da on ima loš dan. A pod dva... takođe da ima loš dan! - nasmejao je sve oko sebe Bogdanović.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nema rešenja za kolegu iz nacionalne selekcije...

Tokom NBA sezone igrači žive kao u mašini, raspored je do tančina precizan i gust pa slobodnog vremena ima jako malo. Bogdanović je prepričao kako izgledaju susreti sa prijateljima, koji igraju za protivničke timove.

- Uvek je lepo sresti ortaka, ali ovde se sve tako brzo odvija, jer su stvari automatizovane. Toliko ima utakmica da jednostavno ne postoji ni nešto, što je u Evropi obavezno, poput posebnih priprema za meč - zaključio je bek Sakramento Kingsa i reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading