Trinkijeri posle Lokomotive: Džaba vam odlična odbrana, kada imate 21 izgubljenu loptu u napadu!

Autor:

Sport

11.12.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je porazom u Rusiji i definitivno izgubio bilo kakvu šansu da bude prvi u grupi B, i tako sada zna da će biti na drugoj poziciji pred ulazak u TOP 16 fazu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Crno-beli nisu igrali rđavo u Krasnodaru, ali su mnogo grešili da bi pobedili. Posle utakmice je o tome pričao trener Partizana Andrea Trinkijeri. On je na konferenciji za medije izjavio da nije zadovoljan brojem izgubljenih lopti. Bila ih je 21.

- Čestitke Lokomotivi. Mislim da je priča utakmice vrlo jednostavna. Došli smo ovde, imali lošu prvu četvrtinu, potom se prilagodili. Odigrali smo izuzetno solidnu utakmicu i izgradili priliku da pobedimo, ali kada imate 21 izgubljenu loptu na gostovanju protiv tima ovolikog kvaliteta, onda nemate šansu da pobedite. Košarka je igra grešaka, mi smo ih pravili, Lokomotiva ih je pravila, ali u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini smo igrali utakmicu koju smo želeli i kontrolisali vrlo dobro u odbrani. Imali smo probleme u prvom poluvremenu sa skokom, rešili smo te probleme, imali su samo jedan ofanzivni skok u drugom poluvremenu. Ipak, jednostavno, kada igrate odbranu i u napadu 21 put izgubite loptu, nemate šanse i to je bio ključ utakmice - istakao je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading