Jovićeva partija sezone, Himki bolji od Žalgirisa

Autor:

Sport

20.12.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Himkija nastavlja sa dobrim igrama pošto je zabeležila novu pobedu, ovog puta kod kuće protiv Žalgirisa 83:74 uz sjajnu partiju srpskog reprezentativnog plejmejkera.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Jović

Ekipa iz moskovskog regiona uspela je da se uzdigne posle poraza od Olimpijakosa posle produžetka u praktično dobijenoj utakmici. Protiv Žalgirisa samo na samom početku nisu vodili, a posle toga su sve vreme bili u rezultatskom plusu. Na kraju nova pobeda, a sa druge strane nastavak agonije i deveti uzastopni poraz.

Kod pobednika najbolji je bio Stefan Jović sa 25 poena i samo jednim promašajem iz igre. Pre toga je 22 poena postigao bez promašaja. Isti broj poena postigao ej i Aleksej Šved, uz pet asistencija, ali i osam promašaja iz 15 pokušaja iz igre. Na drugoj strani jedino je Džok Lendejl zaslužio prelaznui ocenu u Evroligi sa 24 poena i pet skokova.

Himki je na deobi sedmog mesta sa skorom 8-7 i u četvrtak gostuje Asvelu. Žalgiris je na začelju sa skorom 3-12 i dan kasnije gostuje Bajernu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading