Zadnje vreme došlo: Bivši košarkaš Partizana brani Čovića!

Autor:

Sport

22.12.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se više puta dešavalo da plejmejker crveno-belih Filip Čović bude izviždan, a navijači nisu ostajali dužni ni upravi kluba u odbranu od kritičara stao je Ratko Varda.

RepublikaFoto: Starsport
Ratko Varda

- Možemo da ih mrzimo ili volimo, pljujemo ili ljubimo, omalovažavamo ili dižemo u nebesa... Možemo mnogo ružnih stvari izgovoriti ili napisati jer na ovom našem Balkanu uspesi se brzo zaborave! Komšije, da vas podsetim, bez ovog gospodina koji sedi (Nebojša Čović) ne biste imali prilike da idete na utakmice Evrolige jer je Zvezda već bila ugašena! A ovaj dečko koji stoji (Filip Čović) vam je bio najkonstantniji i najbolji igrač prošle godine, bez koga isto tako ne bi igrali Evroligu- poručio je Varda.

Podsećamo, Varda je u Partizanu igrao od 1995. do 2001. godine i za to vreme osvojio dve titule u SR Jugoslaviji, kao i dva trofeja Kupa. Sa madridskim Realom je osvojio špancu ACB ligu 2007, te godine i ULEB Kup, a u svojoj riznici trofeja ima i zlatne medalje kao dvostruki prvak Poljske sa Prokomom, dok je sa našim mlađim selekcijama takođe bio na pobedničkim postoljima - 1998. je osvojio U22 Evropsko prvenstvo, a 1996. bronzu sa juniorima tadašnje Jugoslavije.

Varda je poznat po zapaljivim izjavama i kritikama kluba sa Malog Kalemegdana, ali ovaj put je imao drugačiju poruku za košarkašku javnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading