Šakota "skinuo kapu" pred rivalom: Jedino što mogu je da čestitam protivniku!

Autor:

Sport

23.12.2019

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota bio je zadovoljan nakon teško izvojevane pobede u Kopru protiv značajno oslabljenog hita ABA lige, ekipe Primorske, kojoj je čestitao i na večerašnjem, ali i na ovosezonsim izdanjima.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Zvezda je u drugom poluvremenu uspela da slomi otpor domaćina i dođe do sedme pobede u regionalnom takmičenju - 90:78.

Ipak, Šakota je akcenat stavio na borbu domaćeg sastava.

- Čestitam mom timu na pobedi. Ali, čestitam i ovim momcima (Primorske) koji su se borili danas, u ovom sastavu. Takođe, čestitam i prethodnoj ekipi, koja je napravila lep rezultat i bila je zajedno sa FMP-om najlepše iznenađenje našeg prvenstva. Mi dolazimo iz te "duple nedelje", imali smo putovanja i teške utakmice, a uvek je problem kako izvući energiju iz igrača. Koliko god se trudili da objasnimo neke stvari, sastav u kojem je Primorska izašla na teren bio je faktor opuštanja za nas. Sa druge strane, momci su odigrali sa takvom energijom da možeš samo da im čestitaš. I ja im čestitam. Želim Primorskoj da nastavi da se bori ovako i da igra ovakvu košarku- zaključio je Šakota.

Ekipa Zvezde već u petak igra naredni meč, i to u gostima u kod Zenita u okviru 16. kola Evrolige, koji će taj meč odigrati kao domaćin u Kazanju, a ne u Sankt Petrburgu u petak od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading