Lazić i Davidovac rafalima srušili Slovence: Zvezda bolja od poljuljane Primorske!

Autor:

Sport

23.12.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su savladali ekipu Primorske u Kopru rezultatom 90:78 u poslednjoj utakmici 12. kola regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Koper Primorska/Ziga Mikeli
Branko Lazić igrač meča u Kopru

Iako se ekipa iz Kopra suočava sa kadrovskim i finansijskim problemima pružila je dostojan otpor aktuelnom šampionu Jadrana.

Košarkaši Primorske su sjajno otvorili meč, sa lakoćom su postizali poene, međutim sjajni Lorenco Braun je sa pet vezanih poena doneo Zvezdi vođstvo. Dobro je igrala Zvezda, ali je Primorska sa dve vezane trojke vratila prednost i posle prvog perioda vodila sa 26:20.

Zvezda se prvim poenima u drugoj četvrtini vratila u igru i preuzela vođstvo. Na kraju prvog poluvremena prednost je bila dvocifrena za goste iz Beograda 47:37.

Branko Lazić je bio ključni igrač kod Zvezde, pogađao je trojke kao od šale, ali ekipa Primorske je nekako uspela da se vrati. Njemu se priključio i Dejan Davidovac, pa su Zvezdini asovi stigli do brojke od po 5 trojki.

Neverovatna energija košarkaša iz Kopra u trećoj četvrtini, iako je isprva delovalo da ih je Branko Lazić slomio svojim trojkama, usledila je potom serija Primorske i prilazak na samo 3 poena razlike.

Međutim, crveno-beli nisu dozvolili preokret. Ponovo je prednost porasla na plus 15 što su košarkaši Zvezde znalački čuvali do kraja.

Zvezda ovom pobedom ostaje u trci za plej-of, a upravo su Davidovac i Lazić bili najefikasniji pojedinci. Davidovac je imao 21 poen, a Lazić 18. Na drugoj strani, videli smo 17 poena Ivana Marinkovića, 16 Bariča i 12 Aleksandra Lazića.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading