(FOTO) Zvanično: Partizan ima novu crno-belu osmicu!

Autor:

Sport

10.01.2020

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se čekala potvrda, svi su već smestili Džejmsa Mekadua u crno-belo jato, samo je Partizan ćutao. I najzad, stigao je i taj pečat iz Humske 1: Džejms Mekadu je zvanično novi član Partizana. Američki košarkaš je stigao iz Bešiktaša i zadužio je crno-beli dres sa brojem osam. Makar na nove boje neće morati da se navikava, s obzirom da je i turski klub nosilac istog dezena dresova...

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Partizan je na klupskom sajtu objavio informaciju i dolasku Mekadua.

- Džejms Majkl Mekadu, doskorašnji košarkaš Bešiktaša i nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa, Filadelfije i Torina pojačao je redove Partizana NIS. Novi igrač crno-belih, doputovao je u Beograd gde je nakon obavljenih lekarskih pregleda, zadužio opremu i priključio se treninzima Partizana.

Zanimljivo je da je novi centar crno-belih diplomac Univerziteta Severna Karolina, na kojem je igrao zajedno sa Markusom Pejdžom, bekom Partizana u poslednjih godinu i po dana. 

Mekadu je bio deo i šampionskog sastava Golden Stejta, sa kojim je osvojio dva prstena u NBA ligi.

Teoretski, Mekadu bi mogao već sutra da debituje za novi klub i to u derbiju ABA lige protiv Cedevite Olimpije. Odluka je, pak, na treneru Trinkijeriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading