Milojević: Podigli smo formu, hoćemo neizvesnu završnicu protiv Zvezde

Autor:

Sport

12.01.2020

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč 15. kola ABA lige protiv Crvene zvezde, rekao je da njegov tim mora da se bori od početka do kraja.

RepublikaFoto: Starsport
Očekuje bolju igru svog tima

- Dočekujemo Crvenu zvezdu koji je aktuelni šampion ABA lige. Imaju izuzetno jaku i iskusnu ekipu i zbog nekih ranijih neocekivanih poraza u ABA ligi sigurno je da će maksimalno koncentrisani dočekati meč sa nama. Mi smo posebno u poslednja tri kola značajno podigli igru, ali smo doživeli i neke nesrećne poraze koje moramo da ostavimo iza sebe - rekao je Milojević za klupski sajt.

Posle 14 odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 3-11 dok je Crvena zvezda zabeležila osam pobeda.

- Meč protiv Crvene zvezde nije onaj u kome možemo realno da očekujemo da se „vadimo“, ali je veoma značajno da se borimo od početka do kraja i da ne dozvolimo velike padove u igri koje bi Zvezda sigurno umela da kazni. Uz agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, pokušaćemo da uvedemo meč u neizvesnu završnicu, a ako nam se ukaže prilika i za nešto više, nadam se da cemo uspeti da je iskoristimo. Verujem da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom i kvalitetnom meču - izjavio je Milojević.

Kapiten Mege Edin Atić istakao je da se ekipa podigla, posebno u poslednje tri utakmice i da će pokusati da naprave iznenađenje protiv favorita.

- Igramo protiv jednog od najtežih protivnika u ligi. Zvezda je jako kvalitetna ekipa i na svakoj poziciji imaju po minimum dva odlična igrača. Mi smo se podigli kao ekipa, igramo sve bolje i bolje, posebno u poslednje tri utakmice. Sigurno je da je Crvena zvezda veliki favorit, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo iznenađenje. Biće teško, ali je sigurno da nam neće nedostajati borbe i želje na parketu - rekao je Atić.

Meč između košarkaša Mege i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading