Lazić razočaran: Nismo roboti...

Autor:

Sport

15.01.2020

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić posle poraza od Žalgirisa u 19. kolu Evrolige istakao je da je njegov tim stigao umor i da im je u ključnim trenucima nedostajalo energije. Crveno-beli su prekinuli niz od četiri trijumfa u elitnom takmičenju i sa učinkom 9-10 na deobi su osme pozicije, dok je Žalgiris upisao šesti trijumf.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

- Energetski izuzetno zahtevna utakmica. Nismo imali dovoljno energije da preokrenemo rezulat. Stali smo posle vođstva u trećoj četvrtini, kasnije smo pali i nismo uspeli da se vratimo - istakao je Lazić i nastavio:

- Žalgiris je igrao sa većom energijom. Ušli smo u ritam meč svaki drugi dan. Nemamo vremena ni za pripremu ni za odmor. Već u petak očekuje nas duel sa Albom. Moramo da zaboravimo Žalgiris i pripremimo se za sledeći duel - rekao je kapiten crveno-belih.

Lazić je naveo da je mnogo teško igrati dva meča Evrolige u samo tri dana.

- Naporno je, ovo je čini mi se peta dupla nedelja. I taj ritam uzima danak. Jednostavno nismo roboti, mašine... Dogodi se u nekom momentu da dođe do povrede, hvala Bogu nisu teže i ne zahtevaju duže odsustvo, ali su prisutne i dovoljno je da te poremete i izbace iz ritma. Nismo jedini, i drugi su u istoj situaciji. Moramo da nađemo načim da prevaziđemo trenutnu situaciju i spemni dočekamo sledeći meč. Odmor je ključan - zaključio je Branko Lazić.

Crveno-beli u petak u 19 časova u "Štark areni" dočekuju berlinsku Albu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading