Sakramento ne može bez Bogdana: Vlade Divac krenuo u operaciju "Bogdanovićev ostanak"!

Autor:

Sport

19.01.2020

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade Divac nije spreman da se odrekene Bogdan Bogdanovića... Sakramento Kingsi su krenuli da vuku poteze kako bi Srbin nastavio da nosi njihov dres.

Bogdan Bogdanović

Sakramento Kingsi trejdovali su Trevora Arizu, Venjena Gabriela i Kejleba Svonigena u Portland, a zauzvrat su dobili Kenta Bejzmora i Entonija Tolivera.

Na taj način Vlade Divac dobio je dva igrača koji će na kraju sezone biti slobodni. To znači da su Kingsi uspeli da se oslobode nekih ugovora i da će imati više novca na raspolaganju.

U SAD su ovaj potez videli kao želju čelnika "kraljeva" da naprave prostor kako bi uspeli da zadrže Bogdana Bogdanovića! 

Bogdan će na leto biti ograničeno slobodan košarkaš i Sakramento će moći da izjednači svaku ponudu i time ga zadrži u timu.

Ugovor Arize je predstavljao problem jer su Kingsi već dali veliki novac Badiju Hildu i Herisonu Barnsu i onda se postavljalo pitanje koliko će moći da se "ispruže" kada je reč o ugovoru Bogdanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading