(VIDEO) Emotivni Lebron Džejms zbog Kobija uradio OVO: Mamba ovo je za tebe!

Autor:

Sport

31.01.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms ima novu tetovažu, a posvetio ju je Kobiju Brajantu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Kobi Brajant

Lebron je samo dan pre Kobijeve pogibije prestigao Brajanta na večnoj listi strelaca NBA lige na 3. mestu, pa mu je strašna nesreća još teže pala. 

Želi zauvek da čuva uspomenu na Mambu i to novom tetovažom koja je mogla da se primeti na njegovoj butini tokom treninga.

Nova tetovaža je i dalje prekrivena folijom, pa ne može jasno da se vidi šta je na slici. Ali američki mediji prenose da  piše "Mamba 4 life", kao i da je na slici crna mamba, zmija po kojoj je Kobi dobio nadimak.

- Nisam spreman, ali evo me. Čoveče, sedim ovde pokušavajući da napišem nešto, ali svaki put kada  počnem da plačem pri samoj pomisli na tebe, nećaku Điđi i prijateljstvo i bratstvo koje smo imali. Bukvalno sam čuo tvoj glas u nedelju ujutru kada sam napuštao Filadelfiju kako bi se vratio u Los Anđeles - ovim rečima se Lebron oprostio od Kobija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading