Užasne vesti iz Podgorice, sjajni centar završio sezonu!

Autor:

Sport

01.02.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Crne Gore Filip Barović se nedavno vratio na teren, ali će opet morati da pauzira, najmanje do kraja sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Želimo mu brz oporavak

On se na treningu povredio i opet je pokidao ligamente. Neće ga dugo biti na terenu, a sada se tim povodom oglasio trener Budućnosti Petar Mijović.

- Ovo je šok za sve nas. Svi koji prate košarku i koji poznaju Filipa, znaju o kakvom se čoveku i profesionalcu radi. Znamo koliko je uložio napora i truda kako bi se vratio na parket. U trenutku kada je bio na pragu da ponovo zaigra usledio je težak udarac za sve nas, pre svega za Filipa. Kao i svi u timu, poznajući Barovića, verujem da će dobiti i ovu bitku, da će se početkom naredne sezone vratiti u sastav tima, jači nego što je ikada bio - rekao je trener Budućnosti Petar Mijović.

On se osvrnuo i na finiš sezone koji nam predstoji.

- Ostalo je pet kola do kraja ligaškog dela i svaka utakmica ima za nas višestruki značaj. Svaka utakmica je biti ili ne biti, bez obzira na ime protivnika. U dobroj smo poziciji ako se gleda tabela, međutim daleko smo od obezbeđivanja jedne od pozicija koje nas dovode u situaciju da imamo prednost domaćeg parketa u polufinalu. Pored toga, još uvek nismo obezbedila plasman u doigravanje za titulu. Samim tim, neophodno je da utakmici sa Igokeom priđemo na pravi način. Moramo da odigramo na visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta, kako u odbrani, tako i u napadu, kako bi stigli do cilja, a to je pobeda nad izuzetno neugodnom ekipom Igokee.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading